Još jedno super brzo jelo za ljetne dane. Kod mene prolazi i za doručak i ručak i večeru. A može biti i predjelo. Ako volite rajčicu, s ovime nećete pogriješiti.

Recept:
Na šnitu kruha (koja može a i ne mora biti lagano prepečena) rasporediti oko pola žlice maslinovog ulja, zatim kockice rajčice te mozzarelle. Ja obično stavljam fetu sir, jer mi je puno ukusniji od mozzarelle. Na kraju posipati suhim bosiljkom. I to je to! :)





Another super fast meal for summer days. I eat it for breakfast, lunch and dinner. And it could be an appetizer too. If you like tomato, you can't go wrong with this.

Recipe:
On a slice of bread (it can be slightly overdone) place 1 tbs of olive oil, cubes of tomatoes and mozzarella. I normally use feta cheese, 'cause it is more tasty to me than mozzarella. Sprinkle over tomatoes and cheese dry basil and that's it! :)


6 Comments

  1. Savršenstvo za vruće ljetnje dane, osvježenje i pol :)

    OdgovoriIzbriši
  2. taman sam jela i sad mi se ovo jedee slin slin :Q

    OdgovoriIzbriši
  3. Obozavam bruschettu. Doduse, ja ipak stavim mozarellu. fetu ne volim.

    OdgovoriIzbriši
  4. A što bi se moglo staviti umjesto paradajza ako ga ne volimo? Inače izgleda krasno i fotke su divne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmm.. teško je s bruschettama s obzirom da je paradajz glavni sastojak.. al možda se može nekaj drugo složit.. što voliš od povrća? ;)

      Izbriši